PAGINA PRINCIPALĂ

Istoric:

   Firma Mentor sa fondat in 1994 in Gheorgheni, jud. Harghita avand obiect principal de activitate importul de piese de schimb, subansamble si consumabile pentru industria textila, industria tutunului si industria alimentara. Primele comenzi avind dela Decoratex SA, fabrica de stofa de mobila din Gheorgheni.

   Regresia industriei textile si expansiunea industrie alimentare, mai ales industria bauturilor, ne-a orientat spre acest sector. Fabricile de bere Bere Ciuc, Bergenbier, Fulger Bragadiru respective Pepsi Cola si Coca Cola au fost printre primele firme unde am devenit furnizori de piese de schimb.

Parteneri:

   Firma noastra este furnizor agreat de piese de schimb pentru fierberea, filtrarea, imbutelierea, etichetarea, casetarea, palitizarea berii, subansamble pentru principalele fabrici de bere din tara apartinand consernurilor internationale (Heineken, Inbev, Sabmiller) precum Tuborg, Martens, Bermas, Bere Lichior Margineni, Imex, iar pentru fabricile de imbuteliat Coca Cola, Pepsi Cola, fabricile de imbuteliat apa minerala: Kraiten in Harghita, Romaqua, Dorna si sucuri naturale.
In domeniul prelucrarii laptelui sintem furnizori pentru Hochland Romania.

Termen de livrare:

   Din produsele de baza firma are un stoc permanent iar pentru piesele specifice termenul de livrare depinde de termenul de executie a piesei respective. Avand contacte personale cu producatori obtinem termene scurte pentru clienti nostril.Livrarile rapide sint asigurate cu parteneri nostril: TNT, DHL, Fedex, Curiero. TCE logistic, Cargus. Iar transportatori sunt Dachser, CETA, Sonai, Transport Csata Levente, etc.

Calitatea produselor:

   Firma noastra livreaza piese de schimb originale dela producatori germani. Produsele livrate satisfac cerintele de calitate cerute de standardele tehnice de calitate.Created by DirectWEB in 2007 (c).